Organisaatiokonstellaatio

Konstellaation minikoulutus, osa 2

Osa 2: Organisaatiokonstellaatio

Konstellaation minikoulutus

Mitä organisaatiokonstellaatio on? Miten se auttaa valmennuksessa (coachaus), työnohjauksessa ja työyhteisön tai strategian kehittämisessä?

Tässä konstellaation minikoulutuksen toisessa osassa Jani Roman puhuu organisaatioiden keskeisistä haasteista, organisaatiokulttuurista, psykologisesta turvallisuudesta ja miten organisaatiokonstellaatio auttaa psykologisen turvallisuuden ja kulttuurin sekä johtamisen kehittämisessä.  

Saat myös kokea miten organisaatiokonstellaatiota voidaan yksinkertaisesti tehdä – omakohtainen kokemus avaa parhaiten menetelmän ideaa ja sen mahdollisuuksia.  

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta osasta, ja voit ostaa vain yksittäisen osan tai kaikki kolme, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen osan hinta on 45 euroa ja kolmen osan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.  

Kouluttaja

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä.

“Tekniikan tohtori Jani Roman on yksi Suomen tunnetuimmista ja kokeneimmista yrityskulttuurin asiantuntijoista.” 
Mikko Haapanen, Arto Hiltunen, Tom von Weymarn (2022) Omistajien, hallituksen ja johdon osaaminen, yhteistyö ja vallankäyttö. Boardman Oy.

Ilmoittaudu alta