Organisaatiokonstellaatio (4.12.)

Konstellaation minikoulutus, osa 2

Osa 2: Organisaatiokonstellaatio

4.12.2023 klo 18-20:30
Konstellaation minikoulutus

Mitä organisaatiokonstellaatio on? Miten se auttaa valmennuksessa (coachaus), työnohjauksessa ja työyhteisön tai strategian kehittämisessä?

Tässä konstellaation minikoulutuksen toisessa osassa Jani Roman puhuu organisaatioiden keskeisistä haasteista, organisaatiokulttuurista, psykologisesta turvallisuudesta ja miten organisaatiokonstellaatio auttaa psykologisen turvallisuuden ja kulttuurin sekä johtamisen kehittämisessä.  

Saat myös kokea miten organisaatiokonstellaatiota voidaan yksinkertaisesti tehdä – omakohtainen kokemus avaa parhaiten menetelmän ideaa ja sen mahdollisuuksia.  

Osallistuessasi iltaan voit vain seurata tai osallistua aktiivisemmin – juuri sillä tavalla mikä tuntuu sinusta turvalliselta ja mahdolliselta. Livenä osallistuessasi voit esittää kysymyksiä ja kokea myös konstellaatioprosesseja. Chatissa esitetyt kysymykset eivät näy tallenteissa, joten livetilaisuuksissa voit turvallisesti osallistua keskusteluihin.  

Ilta tallennetaan, joten voit palata siihen myöhemmin tai katsoa jälkikäteen, mutta tallenteesta poistetaan mahdolliset henkilökohtaiset konstellaatiot, jotta kaikilla on turvallista osallistua tilaisuuksiin saaden niistä kaiken hyödyn. Parhaimman kokemuksen saat osallistuessasi livenä ko. ajankohtana.  

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta illasta (27.11, 4.12 ja 11.12), ja voit osallistua vain yksittäiseen iltaan tai kaikkiin kolmeen, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen illan hinta on 49 euroa ja kolmen illan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.  

Yksittäinen ilta toteutetaan Zoomissa, ja ilmoittautuessasi mukaan saat siihen linkin. Tämän illan ajankohta on 4.12 klo 18-20:30.

Kouluttaja

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä.

“Tekniikan tohtori Jani Roman on yksi Suomen tunnetuimmista ja kokeneimmista yrityskulttuurin asiantuntijoista.” 
Mikko Haapanen, Arto Hiltunen, Tom von Weymarn (2022) Omistajien, hallituksen ja johdon osaaminen, yhteistyö ja vallankäyttö. Boardman Oy.

Ilmoittaudu alta