Perhekonstellaatio (27.11.)

Konstellaation minikoulutus, osa 1

Osa 1: Perhekonstellaatio

27.11.2023 klo 18-20:30
Konstellaation minikoulutus

Mitä perhekonstellaatio on? Miten se vaikuttaa? Mihin se auttaa?

Tässä konstellaation minikoulutuksen ensimmäisessä osassa Jani Roman puhuu ihmissuhteiden haasteista, kiintymyssuhteesta, lapsuuden kehityksellisestä traumasta, perhedynamiikoista, ylisukupolvisista traumoista, omantunnon merkityksellisyydestä mielenterveyteen ja hyvinvointiin, lojaalisuuksista ja samaistumisista, projektioista ja transferensseista – ja tietenkin perhekonstellaatiosta ja sen vaikuttavuudesta.  

Saat myös kokea perhekonstellaation vaikuttavuutta live online illassa. Osallistuessasi iltaan voit vain seurata tai osallistua aktiivisemmin – juuri sillä tavalla mikä tuntuu sinusta turvalliselta ja mahdolliselta. Voit esittää kysymyksiä ja kokea myös terapeuttisia prosesseja. Chatissa esitetyt kysymykset eivät näy tallenteissa, joten livetilaisuuksissa voit turvallisesti osallistua keskusteluihin.  

Ilta siis tallennetaan, joten voit palata siihen myöhemmin tai katsoa jälkikäteen, mutta tallenteesta poistetaan mahdolliset henkilökohtaiset terapeuttiset konstellaatiot, jotta kaikilla on turvallista osallistua tilaisuuksiin saaden niistä kaiken hyödyn. Parhaimman kokemuksen saat osallistuessasi livenä ko. ajankohtana.  

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta illasta (27.11, 4.12 ja 11.12), ja voit osallistua vain yksittäiseen iltaan tai kaikkiin kolmeen, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen illan hinta on 49 euroa ja kolmen illan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.

Yksittäinen ilta toteutetaan Zoomissa, ja ilmoittautuessasi mukaan saat siihen linkin. Tämän illan ajankohta on 27.11 klo 18-20:30.

Kouluttaja  

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä. 

Ilmoittaudu alta