Kasvuryhmä 2024 E, alk. 18.9.

Perhekonstellaatioon perustuva kasvuryhmä (Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ osa 1) - alkaa syyskuussa 2024

Kasvuryhmä

Ensimmäinen vuosi Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksesta. Viides koulutusryhmä (E).

Kasvuryhmässä saat työstää itseäsi perhekonstellaation avulla. Perhekonstellaatiossa työskennellään kaikkein tärkeimmän kanssa eli ihmisten välisen rakkauden ja omaksi itsekseen kasvamisen kanssa.

Kasvuryhmä on ensimmäinen osa kolmivuotisesta Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksesta. Ensimmäinen vuosi on omaa terapiaa, ja siihen voi siis osallistua, vaikka ei jatkaisikaan koulutuksen kakkos- ja kolmosvuosille, joiden aikana opitaan konstellaatioiden ohjaamista ja terapeuttina toimimisesta. Toiselle vuodelle haetaan ensimmäisen vuoden suorittamisen jälkeen.

Kenelle?

Kasvuryhmä sopii kenelle tahansa, joka haluaa työstää ylisukupolvisia traumoja ja taakkoja ja vapautua niistä, kehittää ihmissuhteitaan ja itsetuntemustaan sekä kasvaa ihmisenä perhekonstellaation avulla.
 
Mitä saat?

- Opit perhekonstellaation perusteet
- Eheytät äiti- ja isäsuhteitasi sekä suhdetta sukuusi
- Luot parempia edellytyksiä rakkaudellisille ihmissuhteille
- Luot parempia edellytyksiä käyttää kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi
- Selkeytät suhdettasi elämään, ihmisiin, työhön ja menestykseen

Lähitapaamiset á 3 päivää (ke klo 10-17, to klo 9-17 ja pe klo 9-15) (Scandic Espoo): 18.20.9, 6.-8.11, 11.-13.12 ja 15.-17.1.2025.

1. Perhekonstellaation perusteet, äiti- ja isäsuhde
2. Parisuhde, vanhemmuus.
3. Työ ja menestys.
4. Menneisyys ja tulevaisuus.

Lisäksi osallistujat jaetaan pienryhmiin, jotka etätapaavat kunkin tapaamiskerran väleissä (á n. 1 h) ja saavat tilaisuuden reflektoida omaa prosessiaan.  

Ensimmäisen vuoden kirjallisuus  

Hellinger, Bert (2009) Success in life. Hellinger Publications. / Hellinger, Bert & ten Hövel, Garbiele (1999) Aknowledning What Is. Conversations with Berth Hellinger.
Klaavu, Juha (2023) Lapsuuden kehityksellinen trauma. Viisas elämä.
Roman, Jani (2021) Parantava voima. Enlightened Dialogue.  

Kasvuryhmän vetäjä  

TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa ja kokenut terapeutti. Hän on opiskellut menetelmää sen kehittäjän Bert Hellingerin luona. Jani on tutkinut konstellaation käyttöä organisaatioiden kehittämisessä (2009-2021) ja vuodesta 2022 lähtien hän on tutkinut perhekonstellaation vaikuttavuutta terapiana. Tutkimuksessa on ollut useita ryhmiä ja siihen on osallistunut yli 200 ihmistä.  

Hinta  

Kasvuryhmän hinta on 3385 euroa (sis. alv). Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi ja ennakkolaskun (haastattelumaksu), joka on 150 euroa. Loppumaksun (3235 euroa) voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, tai sovittaessa useammassa erässä.

Hakeminen ryhmään  

Hae ryhmään tämän sivun alaosassa olevasta painikkeesta klikkaamalla. Saat heti tietojesi lähettämisen jälkeen sähköpostin, johon vastaamalla jätät varsinaisen hakemuksesi. Sen jälkeen sovimme haastatteluajan (Zoom).  

Peruutusehdot  

- koulutuksen aloittanut sitoutuu maksamaan koko summan
- viimeistään 90 päivää ennen ensimmäisen moduulin alkamispäivää: koko hinta palautetaan (paitsi haastattelumaksu)
- viimeistään 60 päivää ennen ensimmäisen moduulin alkamispäivää: 50 % hinnasta palautetaan (paitsi haastattelumaksu)
- tämän jälkeen maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole ylivoimainen este (lääkärintodistuksella vahvistettu tapaturma tai äkillinen sairaus). 

Haku kasvuryhmään