Yhteiskunnalliset konstellaatiot (11.12.)

Konstellaation minikoulutus, osa 3

Osa 3: Yhteiskunnalliset ja yhteisölliset konstellaatiot

11.12.2023 klo 18-20:30
Konstellaation minikoulutus

Mitä yhteisölliset ja yhteiskunnalliset konstellaatiot ovat? Miten ne voivat auttaa yhteisöjä kehittymään ja lisätä ymmärrystä yhteiskunnassa vaikuttavista näkymättömistä voimista?

Tässä konstellaation minikoulutuksen kolmannessa osassa Jani Roman puhuu yhteiskunnassa vaikuttavien voimien taustoista ja mekanismeista ja miten kollektiiviset traumat liittyvät henkilökohtaisiin traumoihin sekä miten konstellaatiolla voidaan tehdä näitä ilmiöitä ymmärrettävimmiksi ja oivaltaa uutta eri osapuolien näkemyksistä.  

Saat myös kokea yhteiskunnallisen konstellaation live online illassa. Tutkimme maailmanpoliittista tilannetta, jossa Venäjä ja länsi ovat vastakkain. Tutkimme myös miten länsimaissa vaikuttaa ristiriitaisia voimia ja mitä niiden taustalla voi olla.

Osallistuessasi iltaan voit vain seurata tai osallistua aktiivisemmin – juuri sillä tavalla mikä tuntuu sinusta turvalliselta ja mahdolliselta. Livenä osallistuessasi voit esittää kysymyksiä ja kokea myös terapeuttisia prosesseja. Chatissa esitetyt kysymykset eivät näy tallenteissa, joten livetilaisuuksissa voit turvallisesti osallistua keskusteluihin.  

Ilta tallennetaan, joten voit palata siihen myöhemmin tai katsoa jälkikäteen, mutta tallenteesta poistetaan mahdolliset henkilökohtaiset terapeuttiset konstellaatiot, jotta kaikilla on turvallista osallistua tilaisuuksiin saaden niistä kaiken hyödyn. Siten parhaimman kokemuksen saat osallistuessasi livenä ko. ajankohtana.  

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta illasta (27.11, 4.12 ja 11.12), ja voit osallistua vain yksittäiseen iltaan tai kaikkiin kolmeen, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen illan hinta on 49 euroa ja kolmen illan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.  

Yksittäinen ilta toteutetaan Zoomissa, ja ilmoittautuessasi mukaan saat siihen linkin. Tämän illan ajankohta on 11.12 klo 18-20:30.  

Kouluttaja  

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä. 

Ilmoittaudu alta