Katso Paranemisen anatomia -videosarja

Videosarjaan kuuluu kaksi videota: Paranemisen anatomia ja Omatunto. Ne ovat saaneet paljon positiivista palautetta niin psykoterapeuteilta kuin maallikoilta.

Ensimmäinen osa, Paranemisen anatomia, rakentaa punaista lankaa mielen haavojen paranemisesta ja ihmisenä kasvusta. Käymme läpi kiintymyssuhdeteoriaa, emotionaalista turvallisuutta, polyvagaalista teoriaa ja aivojen sekä hermoston rakennetta, traumoja ja traumaterapiaa, meditaation vaikutusta aivoihin, taakkasiirtymiä ja perhekonstellaatiota. Päädymme omaantuntoon ja sieluun, ja myötätuntoon sekä läsnäoloon.

Toinen osa, Omatunto, jatkaa tästä ja avaa omantunnon merkitystä kaikessa inhimillisessä toiminnassa. Se avaa ihmissuhteiden merkitystä ja miten voimme ymmärtää paikkamme elämässä jopa uudelleen.

Omatunto-video on huima esitys omantunnon, sielun ja rakkauden merkityksestä meille ihmisille.

KATSO VIDEOSARJA!

Palautetta tästä on tullut paljon, mm. psykoterapeuteilta (ja tietenkin ihan kaikenlaisilta ihmisiltä).

Tässä yhden moninkertaisen psykoterapeutin ja psykologin palaute:

"Todellakin syvällistä sanomaa. Täyttä asiaa. Olen kuunnellut molempia webinaareja, mutta ajattelin vielä kuunnella uudestaan. Ihmisenä kasvaminen kun on vain niin kiinnostavaa, eri ikäisenä eri asiat nousevat esille.

Kiitos paljon, hienoa, että kun sinulla on kompetenssiä ja näkemystä, olet jakanut sitä muillekin. Arvostan.

Lisäksi vielä otit Ukrainankin tilanteen käsittelyyn, sitä ei moni ole uskaltanut tehdä, päinvastoin sivuutusta aiheelle ollut enemmänkin."


Tässä toinen palaute:

"Kiitos tästä kokonaisuudesta! Erityisen koskettavalta ja tuoreelta tuntui puheesi omatunnosta. Näkökulma oli uusi, jota en ole aiemmin kuullut. Siinä jokin pureutui syvälle kehon viisauteen ja ytimessä asettui uudenlainen totuus kohdilleen. Sielu tuli näkyväksi. Koskettavaa, niin luonnollista ja oikealta tuntuvaa."